Klanten over ons
Referentie MSC - OR op Maat
MSC Petra Stam // Voorzitter OR

Na onze laatste OR verkiezing kregen we een mengelmoes van herkozen en nieuwe leden. Om daar een geschikte cursus voor te vinden waar beide partijen vol met informatie en nieuwe ideeën verder zouden kunnen…Na onze laatste OR verkiezing kregen we een mengelmoes van herkozen en nieuwe leden. Om daar een geschikte cursus voor te vinden waar beide partijen vol met informatie en nieuwe ideeën verder zouden kunnen leek een enorme uitdaging. Tot ons gesprek met Rob en Bart van OR op Maat, dat bleek een gouden zet !! Het sloot perfect aan bij onze wensen. Geen enkele vraag bleef onbeantwoord. Wij hebben nu een stevige basis om onze rol op te pakken.

Referentie Mantel - OR op Maat
Mantel Malou Brouwer // Dagelijks Bestuur

OR op Maat is een echte uitkomst bij het opstarten van een OR! Rob en Bart hebben ons tijdens de OR 2-daagse uitstekend op weg geholpen en samen met ons een stevige basis gecreëerd voor onze kersverse…OR op Maat is een echte uitkomst bij het opstarten van een OR! Rob en Bart hebben ons tijdens de OR 2-daagse uitstekend op weg geholpen en samen met ons een stevige basis gecreëerd voor onze kersverse OR. Hun know-how, enthousiasme en soepele samenwerking zorgen voor een prettige, productieve en open sfeer. De workshop kenmerkt zich door een concrete, praktische aanpak. Zo reiken Bart en Rob veel handvatten aan op theoretisch en praktisch gebied, maar is er ook ruimte voor bedrijfsspecifieke invulling - het behandelen van een lopende adviesaanvraag in ons geval. Dankzij de teambuilding-oefeningen hebben we als team een grote stap gezet. Door de (welkome) afwisseling in het programma en de hands-on mentaliteit hebben we in twee dagen veel bereikt, waaronder het maken van een jaarplanning. Het meest waardevolle van de samenwerking met OR op Maat is dat we elke keer met inspiratie en enthousiasme naar huis gaan."

Referentie TNT Express - OR op Maat
TNT Express Richard van de Sande // Voorzitter OR

OR op Maat, het woord zegt het al: Rob en Bart leveren maatwerk. Ze zijn niet van het standaard lesjes afdraaien. Wij kennen ze op meerdere manieren . Als trainers voor meerdaagse opleiding spelen ze altijd…OR op Maat, het woord zegt het al: Rob en Bart leveren maatwerk. Ze zijn niet van het standaard lesjes afdraaien. Wij kennen ze op meerdere manieren . Als trainers voor meerdaagse opleiding spelen ze altijd heel scherp in op onze behoefte die we duidelijk aangeven in de intake. Ze kunnen daarnaast op de dag zelf ook gemakkelijk schakelen naar de realiteit van dat moment als daar behoefte aan is. Trainingen zijn : hard werken, goede mix van theorie en praktijk en er is ook voldoende ruimte voor humor. Als adviseurs en coach zijn ze voor jouw dagelijkse praktijk eigenlijk 24/7 bereikbaar: ze willen ook echt dat medezeggenschap werkt in de praktijk.

Klanten